ombouwtips voor radiatoren

ombouwtips voor radiatoren

Vandaag ga ik radiatorconversieprojecten met je delen die ik heb voltooid, dus hopelijk krijg je wat ideeën van mijn werk. Ten eerste zou ik een paar woorden over mezelf willen zeggen; Ik ben elektricien en heb in de loop der jaren veel huishoudelijke en industriële installaties uitgevoerd. Ik was lang een DIY-fan voordat ik mijn licentie kreeg, maar ik beschouw het nu als een saaie en repetitieve taak. Dus toen ik besloot om radiatoren te installeren, was dat omdat ik voelde dat ik iets anders wilde doen en een beetje creatief wilde zijn.

Ik deed wat onderzoek en kocht wat boeken over radiatorconversie, las wat blogs door en bezocht enkele forums. Wat ik ontdekte was dat mensen verschillende meningen hadden over wat er wel en niet in de radiator moest radiatorbekleding geloofwaardig. Sommige mensen vonden het niet erg om roestvrijstalen fittingen te gebruiken, maar ze vonden het niet leuk dat ze de kamer in staken (ik dacht eigenlijk dat er meer kans op vochtschade zou zijn!) Dus ging ik op onderzoek uit, kocht wat roestvrij staal radiatorklemmen, en zocht toen enkele blogs en forums op om erachter te komen wat mensen zeiden over de verschillende dingen die ze gebruikten en de voor- en nadelen van elk.

Nadat ik dit alles had gedaan, nam ik de plannen die ik online had onderzocht en ging op weg om alles wat ik nodig had te kopen bij mijn plaatselijke ijzerhandel. Toen ik in de winkel aankwam, kon ik gewoon niet geloven hoeveel keuze er was. Voor mij leek het alsof geen twee pakketten hetzelfde waren! Ik heb de radiatorombouw in ongeveer drie uur voltooid, inclusief het openen en sluiten van de radiator, dus het lijkt erop dat ik helemaal geen tijd heb verspild.

Klik hier voor meer informatie: https://123ombouw.nl